Asigurare auto obligatorie ?

Am creat acest site pentru a oferi tuturor posesorilor de autovehicule

 

posibilitatea de a cumpara asigurarea online.

 

Garantam ca aici gasesti polita de asigurare RCA cea mai ieftina din Romania !

Mobil : 0721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : 0357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Vrei sa scapi de grija asigurarii?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Telefon:
Email:.
Data expirarii:
Ai nedumeriri in legatura cu asigurarea rca si vrei sa te contactam ?
Lasa-ne numarul de telefon si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Asigurari auto. Obligatorii sau optionale.

Asigurarile auto se impart in doua categorii : asigurarile obligatorii care sunt cunoscute sub denumirea de asigurari rca si asigurarile facultative care sunt cunoscute sub denumirea de asigurari casco.

 

 • 1: Asigurarea casco este o asigurare auto optionala si care acopera cheltuielile provocate in urma unei daune propriului autovehicul din vina dumneavoastra, unei terte persoane sau a unui fenomen natural.

 • 2: Asigurarea rca este o asigurare de raspundere civila auto obligatorie si care acopera cheltuielile provocate in urma unui accident rutier din vina dumneavoastra unei terte persoane.

Alegeti cel mai bun pret pentru polita de asigurare auto obligatorie.

poza masina
 • 1: Am creat special pentru dumneavoastra sistemul de comparare online a preturilor pentru asigurarea auto obligatorie.

 • 2: Completati cu datele solicitate formularul din stanga ecranului, apasati butonul "Oferta" si noi vom compara pentru dumneavoastra preturile pentru asigurarea rca.

 • 3: In doar 3 minute aflati cel mai mic pret de pe piata pentru asigurarea rca si puteti comanda online polita de asigurare auto rapid si in siguranta. 

 • 4: Completati datele de contact pentru comandarea politei de asigurare rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
  Asigurarea rca se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

poza masina spate
 • 1: Puteti plati asigurarea auto online folosind cardul bancar.
 • 2: Numerar in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii prin curierat rapid.
 • 3: Transfer bancar prin ordin de plata.

Informatii detaliate despre conditii si metode de plata.

logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

 rca ieftin, rca 2016, rca 2015, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare rca, asigurare obligatorie masina, rca online, asigurare auto, tarife rca, preturi rca, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap

histatsC