Cum comand asigurarea online?

Aveti mai jos pasii care trebuie urmati pentru incheierea asigurarii rca online.

  • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si noi vom compara pentru tine preturile de la zece societati de asigurare.

  • Pasul 2: Alegeti din lista afisata varianta de asigurare rca pe care o doriti. Verificati si rubrica de reduceri din partea dreapta si daca este cazul bifati casutele pentru reducerile corespunzatoare. Dupa selectarea reducerilor posibile apasati butonul “Recalculeaza oferta” pentru actualizarea preturilor asigurarilor.

  • Pasul 3: Dupa alegerea ofertei de asigurare rca dorita completati datele proprietarului si datele autovehiculului. Tot la acest pas trebuie aleasa si metoda de plata pentru asigurarea rca. Puteti opta pentru plata cash sau plata online cu cardul bancar. Adresa de livrare a asigurarii, poate sa fie la adresa dorita de dumneavoastra sau puteti ridica asigurarea de la biroul nostru. Dupa completarea tuturor datelor apasati butonul “Comanda polita” .

  • Pasul 4: In cel mai scurt timp de la primirea comenzii veti fi contactat pentru confirmarea acesteia. Daca plata se face online prin card bancar, veti primi pe mail sau fax si o copie dupa polita de asigurare rca pana la primirea asigurarii in original. Asigurarea se va ridica de la biroul nostru sau va fi primita prin curier rapid la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

calculeaza pret asigurare rca

Alte produse de asigurare :

Asigurari pentru alte tipuri de activitati aparte si nu numai.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice fel de informatii suplimentare.

logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

  oferta rca, rca ieftin, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurari auto, asigurare rca, asigurare auto, tarife rca, preturi rca, euroins, asirom, astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa,  carpatica, generali
logo anpc

sitemap

histatsC