De ce sa incheiati asigurarea rca prin intermediul nostru ? De ce noi ? De ce o asigurare auto de la noi si nu din alta parte ?

asigurare auto avantajeBeneficiati de cele mai bune tarife la asigurarea rca din Romania.

asigurare auto avantajeLivrare gratuita pentru polita de asigurare auto la adresa dumneavoastra, indiferent de localitatea din Romania in care va aflati.
asigurare auto avantajePrimiti polita de asigurare rca pe mail in cel mai scurt timp pentru platile efectuate online cu cardul bancar. Comision 0 la platile efectuate online. Un rca ieftin devine realitate.
asigurare auto avantajeUitati de timpul pierdut pe la fiecare societate de asigurare in parte pentru cautarea celui mai bun pret.
asigurare auto avantajeGarantia sigurantei si a calitatii oferita de un broker de asigurari. Faceti parte din comunitatea Oferta-Rca.ro si uitati de grija asigurarii rca.
asigurare auto avantajeComandati prima data asigurarea rca online prin intermediul nostru si nu mai este nevoie ca la expirare sa va faceti griji. Noi va anuntam inainte de expirare si va oferim cea mai buna varianta posibila.
asigurare auto avantajeNu avem costuri ascunse si adaos comercial. Garantat cel mai bun pret pentru asigurarea de raspundere civila auto.
 

asigurare auto avantajeReduceri la asigurarea rca pentru pensionari, persoane cu handicap si bugetari.

Mobil : 0721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : 0357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

calculator pret rca ieftin

Comanda acum cea mai ieftina asigurare auto!

Avantajele incheierii asigurarii rca prin noi

masina
 • De ce sa platesti in plus pentru asigurarea auto obligatorie daca acopera aceleasi lucru.
 • Comparati gratuit ofertele tuturor societatilor de asigurare si aveti garantia pretului minim la alegerea asigurarii rca.
 • Timpul inseamna bani si de aceea noi va livram asigurarea rca la adresa dorita de dumneavoastra in cel mai scurt timp.
 • Livrare gratuita a politei de asigurare prin curierat rapid.
 • Primesti polita de asigurare rca pe mail in cateva minute pentru platile efectuate online cu cardul bancar.
 • Experienta noastra de peste 10 ani va ofera siguranta  si increderea ca beneficiati de cea mai buna varianta posibila atunci cand alegeti sa achizitionati un produs de asigurare.

Cum platesc?

masina spate
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

  rca online, rca ieftin, rca 2015, rca 2016, asigurari auto,  asigurare rca, asigurare auto, tarife rca, preturi rca, euroins, asirom, astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
sigla anpc

sitemap