Despre Oferta-Rca.ro - portal de asigurari

persoana contact

Conform unei analize exista cateva metode la indemana tuturor asiguratilor prin care se poate reduce costul unei asigurari obligatorii rca . Astfel, o asigurare ieftina poate fi obtinuta daca urmati cateva sfaturi simple precum : comparati ofertele disponibile la societatile de asigurare, evitati pe cat puteti accidentele(indiferent de valoarea pagubei produsa din vina dumneavoastra, la reinoirea asigurarii rca veti avea de suportat costurile unei majorari a tarifului), fiti la curent cu promotiile societatilor de asigurare, etc..

Pentru a aduce un beneficiu clientului, Sofad Broker de Asigurare a decis implementarea proiectului Oferta-Rca.ro .

Suntem intr-o continua dezvoltare si optimizare a serviciilor oferite, iar portalul de asigurari Oferta-Rca.ro este doar unul dintre pasii facuti de noi in acest sens.

Oferta-Rca.ro este un portal de asigurari unde veti gasi cea mai completa si variata oferta de asigurari auto rca si care va ofera posibilitatea de a alege cel mai bun raport pret-calitate pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto. Portalul a fost creat pentru a veni in sprijinul persoanelor care isi doresc sa beneficieze de transparenta maxima, sa evite drumurile inutile in oras pentru a verifica preturile de la fiecare societate de asigurari in parte si sa poata compara tarifele asigurarilor rca online, in timp real si a putea alege cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea obligatorie auto .

Experienta pe care am dobandit-o incepand cu anul 2005 pe piata asigurarilor ne-a invatat cat este de important sa gasesti repede ce ai nevoie.

De aceea noi oferim un serviciu online complet:

  • oferirea de informatii complete despre asigurari auto prin intermediul unui portal de asigurari specializat.

  • vizualizarea online si in timp real a preturilor pentru asigurarea rca de la toti asiguratorii de pe piata. Cel mai bun raport pret-calitate.

  • posibilitatea de a incheia asigurarea rca online, alegand dintr-o oferta de asigurari rca variata.

  • posibilitati variate pentru plata asigurarii inclusiv plata online, ramburs, op etc..

  • livrarea gratuita a politei de asigurare la domiciliul sau la o adresa dorita de client.

  • consultanta in caz de dauna.

Un procent covarsitor dintre proprietarii de autovehicule din Romania cauta si doresc sa beneficieze de cele mai mici tarife rca. Utilizand sistemul nostru online de comparare a preturilor tuturor asiguratorilor pentru asigurarea obligatorie auto puteti aduce economii importante bugetului dumneavoastra printr-un simplu click pe oferta care va convine. Simplu si usor. Cu adevarat un pas inainte in alegerea unui rca ieftin .

La noi poti gasi cu usurinta asigurarea de care ai nevoie , poti alege dintr-o varietate de optiuni si o poti cumpara rapid si in siguranta.

Despre Sofad Broker de Asigurare

Adresa: Sediu : Str. Dorel Sibii nr. 10, ap. 1, Arad, Jud. Arad

Punct de lucru : Str. I.C. Bratianu (fosta 30 Decembrie) nr. 10, Arad, Jud. Arad

Telefon: +40744-629.213 ; +40740-132.470 ;
Fax: +40357-312.036
Numar autorizatie: 468
Data autorizatie functionare: 10-06-2010
Numar inmatriculare in Registrul Brokerilor: RBK-637
Data inmatricularii in Registrul Brokerilor in asigurari : 11-06-2010
Forma juridica: Societate cu raspundere limitata
Numar de ordine in Registrul Comertului: J02/2307/08.12.2006
Cod unic ONRC: 19488183/09.12.2006

Oferta-Rca.ro - Noua ne pasa de clientii nostrii

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

oferta de asigurari rca disponibila online

Despre Sofad Broker de Asigurare

Sc Sofad Broker de Asigurare Srl este o societate care activeaza in domeniul brokerajului in asigurari, societate cu capital integral privat a carui obiect de activitate il constituie incheierea de contracte de asigurare si acordarea de asistenta inainte si pe durata derularii contractelor ori in legatura cu regularizarea daunelor pentru clienti persoane fizice sau juridice.

Sc Sofad Broker de Asigurare Srl este autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (in prezent Autoritatea de Supraveghere Financiara) din Romania prin Decizia numarul 468 / 10.06.2010 si inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare cu numarul RBK- 637 .

Calitatea serviciilor oferite de Sc Sofad Broker de Asigurare Srl sunt demonstrate de experienta si pregatirea profesionala a personalului ( peste 8 ani in asigurari ) precum si de cresterea constanta a nivelului de prime intermediate si a portofoliului de clienti.

Sofad Broker de Asigurare este consultantul dumneavoastra in alegerea asigurarii potrivite.

logo visa mastercardportal de asigurari pe facebookportal de asigurari pe twitterportal de asigurari pe google plusportal de asigurari pe blogportal de asigurari flux de stirighid obtinere oferta de asigurari cu cel mai bun raport pret calitate pe youtube
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

rca, oferta rca, rca ieftin, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurari auto, asigurare rca, asigurare auto, tarife rca, preturi rca, rca euroins, rca asirom, rca astra, rca omniasig, rca allianz, rca bcr, rca ardaf, rca groupama, rca uniqa, rca carpatica, broker in asigurari
sigla anpc

sitemap

StatCounter - Free Web Tracker and Counter

ShareThis Copy and Paste
Share