Cum platesc asigurarea online folosind cardul bancar ?

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD(inclusiv Maestro). Sunt acceptate atat cardurile de debit cat si cele de credit. Nu se percepe nici un comision suplimentar de la detinatorii cardurilor. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.oferta-rca.ro foloseste aplicatia Mobilpay. Pentru plata folosind cardul, trebuie sa furnizati urmatoarele detalii: numarul cardului bancar (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare a cardului(luna si anul), ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra . Indiferent daca cardul dumneavoastra este creat pentru o alta valuta , tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face prin intermediul Mobilpay. www.oferta-rca.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul bancar.

Cum pot plati asigurarea rca in numerar/cash ?

Plata cu numerar se face in lei. Pentru plata in numerar se poate opta in cazul in care polita de asigurare se ridica direct de la agentia noastra sau ramburs in momentul in care intrati in posesia politei de asigurare . Rambursul se achita curierului prin care se face livrarea politei de asigurare.

Se poate plati asigurarea rca si prin ordin de plata ?

Plata prin Ordin de Plata este posibila si se face in urma confirmarii telefonice a comenzii. Dupa confirmarea platii, veti primi pe email sau fax o copie a asigurarii. Detaliile plata prin transfer bancar: Nume firma: Sc Sofad Broker de Asigurare Srl. Adresa: Str. Dorel Sibii nr. 10, Arad, Jud. Arad. CUI (Cod identificare fiscala): 19488183.Registrul Comertului: J02 / 2307 / 2006. Cont IBAN: RO06RNCB0475114935780001 - deschis la BCR, Arad.

Avantaje si dezavantaje in functie de modalitatea de plata aleasa.
Pentru plata online a politei de asigurare rca folosind cardul bancar : Rapiditate.
Siguranta oferita de un procesator de plati online recunoscut la nivel national.
Fara costuri suplimentare.
Comoditate. Puteti comanda si plati asigurarea rca oricand si de oriunde, singura conditie este sa aveti acces la un terminal cu acces la internet.
Intrati in posesia asigurarii rca in maxim 30 de minute de la plata acesteia.
Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii prin curier : Necesita deplasare la biroul nostru pentru plata asigurarii in cazul in care nu se opteaza pentru plata ramburs la curier in momentul livrarii asigurarii rca.
Plata asigurarii rca prin transfer bancar - preferata de persoanele juridice : Siguranta.
Rapiditate si comoditate in cazul in care transferul bancar se face folosind serviciul de internet banking.
Presupune un anumit comision pentru initierea transferului bancar.
Versiune pentru desktop