Termeni si conditii de utilizare

 1. Presterea serviciilor de asigurare prin Internet
  1. Folosirea serviciilor de pe site-ul www.oferta-rca.ro este echivalenta cu acceptarea prezentelor Termene si Conditii.
  2. Serviciile sunt prestate de societatea SC. Sofad Broker de Asigurare S.R.L. fiind broker de asigurare autorizat pentru a încheia contracte de asigurare. www.oferta-rca.ro este marca sub care functioneaza compania SC. Sofad Broker de Asigurare S.R.L.
  3. SC. Sofad Broker de Asigurare S.R.L. este inregistrata in Registrul Intermediarilor de asigurari sub numarul: RBK -637 de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.
  4. SC. Sofad Broker de Asigurare S.R.L : societate cu raspundere limitata cu sediul în Arad, Str. Dorel Sibii nr. 10 ap. 1; având capitalul social: 25.900 RON, detinând Codul Unic de Inregistrare: 19488183, si Numarul De Ordine in Registrul Comertului : J02/2307/2006.
 2. Regulile de prestare a serviciilor pe cale electronica
  Tipurile de servicii prestate
  În cadrul paginii de internet, SC. Sofad Broker de Asigurare S.R.L presteaza servicii de intermediere a asigurarilor constând în încheierea în numele si în favoarea societatilor de asigurari partenere a contractelor de asigurare.
 3. Folosirea paginii si protejarea informatiilor transmise
  Pagina de internet: www.oferta-rca.ro poate fi folosita doar de persoanele majore, care au împlinit 18 ani detinând capacitatea deplina de a desfasura actiuni juridice.
 4. Reguli privind încheierea contractelor de asigurare
  1. Activitati legate de încheierea contractului
   1. Contractul de asigurare este încheiat în baza:
    1. prezentelor Termene si Conditii
    2. cererea de oferta a Utilizatorului
    3. ofertele SC. Sofad Broker de Asigurare S.R.L. adresate Utilizatorului
   2. Utilizatorulare obligatia de a citi Termenele si Conditiile înainte de a completa cererea. Lansarea comenzii pe site-ul www.oferta-rca.ro inseamna acordul automat al Utilizatorului cu Termenele si Conditiile site-ului.
   3. Utilizatorul va completa formularul pentru cererea de oferta prin alegerea optiunii „Comanda”. În baza informatiilor oferite de Utilizator, sistemul efectueaza calculul primelor de asigurare de la companiile de asigurari cu care SC. Sofad Broker de Asigurare S.R.L. are contracte de mandat incheiate si care ofera serviciu de webservice pentru produsul solicitat de Utilizator.
   4. Daca Utilizatorului îi convine suma primei calculata de sistem, Utilizatorul alege varianta de plata a primei, dupa care completeaza câmpurile cu datele de contact corespunzatoare pentru comandarea politei de asigurare.
   5. Utilizatorul este obligat sa declare urmatoarele:
    1. cunoasterea Termenelor si Conditiilor
    2. corectitudinea datelor oferite de Utilizator
    3. acordul pentru procesarea datelor personale ale Utilizatorului
   6. Încheierea contractului de asigurare are loc în data intrarii în contul bancar indicat a primei de asigurare, ori in momentul confirmarii platii (pentru plata online).
  2. Costuri legate de încheierea contractului
   Utilizatorul va suporta taxa de livrare a contractului de asigurare, pentru contractele de asigurare cu valoare mai mica de 200 (doua sute) Ron.
  3. Modalitatea de plata
   1. Pentru efectuarea platii Utilizatorul poate alege tranzactia autorizata prin sistemul de plata online sau plata in numerar la punctul de lucru al SC. Sofad Broker de Asigurare S.R.L din Arad, Str. I.C. Bratianu nr. 10.
   2. Pentru efectuarea platii online, Utilizatorul este directionat pe pagina securizata de internet , unde are loc autorizarea tranzactiei.
   3. Utilizatorul poate alege urmatoarele forme de plata pentru asigurare:
    1. realizarea platii online , autorizata prin Mobilpay: - plata online cu cardurile: Visa, MasterCard, Maestro;
    2. realizarea platii offline: - plata cu numerar.
  4. Confirmarea privind încheierea contractului Dupa încheierea contractului de asigurare, SC. Sofad Broker de Asigurare S.R.L trimite prin posta, documentul politei de asigurare, la adresa indicata de Asigurat. În cazul asigurarii obligatorii RCA, pâna la data primirii prin posta a politei, Asiguratul poate primi de adresa de mail sau pe fax documentul politei electronice împreuna cu dovada de plata a primei de asigurare.
 5. Protectia datelor personale
  Administratorul datelor personale ale persoanelor Asigurate este SC. Sofad Broker de Asigurare S.R.L. Datele personale sunt procesate pastrând mijloacele de siguranta solicitate de legea romana si respectând prevederile legii în vigoare din acest domeniu. SC. Sofad Broker de Asigurare S.R.L asigura Utilizatorilor posibilitatea schimbarii, modificarii datelor personale ale acestora precum si ridicarea obiectiilor cu privirea la prelucrarea datelor personale (excluzând datele necesare încheierii si realizarii contractului) sub forma scrisa prin trimiterea informatiilor la adresa de corespondenta a SC. Sofad Broker de Asigurare S.R.L.
 6. Reclamatiile
  Reclamatiile referitoare la functionarea paginii pot fi depuse telefonic, sunând la 0357312036 sau folosind formularul aflat pe pagina de internet, accesibil la pagina de „contact” sau de asemenea în scris.
 7. Responsabilitate
  SC. Sofad Broker de Asigurare S.R.L. nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti,referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde - de catre dvs. sau alta persoana - sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intârzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.
 8. Disponibilitatea produselor de asigurare
  Produsele si serviciile mentionate in cadrul acestui site sunt disponibile, numai in România, cetatenilor români, persoanelor cu rezidenta permanenta in România sau persoanelor straine cu rezidenta in România. Preturile si celelalte informatii pot constitui subiect de modificari fara notificare.

Mobile : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
logo mobilpay

www.oferta-rca.ro is submitted as a personal data operator at ANSPDCP, under the registration number 0025744. The User of the site, provider of the personal data enjoy the advantages of 677/2001 Law regarding the protection and use of the personal data.

rca, rca offer, cheap rca, rca 2012, rca insurance, car insurance, rca prices, rca euroins, rca asirom, rca astra, rca omniasig, rca allianz, rca bcr, rca ardaf, rca groupama, rca uniqa, rca carpatica
logo anpc
sitemap