Termeni si conditii de utilizare a portalului si a serviciilor oferite:

 1. Prestarea serviciilor de asigurare prin Internet.
  1. Folosirea serviciilor de pe site-ul www.oferta-rca.ro este echivalenta cu acceptarea prezentelor Termene si Conditii.
  2. Serviciile sunt prestate de societatea S.C. Sofad Broker de Asigurare S.R.L. fiind broker de asigurare autorizat pentru a incheia contracte de asigurare. www.oferta-rca.ro este marca sub care functioneaza compania S.C. Sofad Broker de Asigurare S.R.L.
  3. S.C. Sofad Broker de Asigurare S.R.L. este inregistrata in Registrul Intermediarilor de asigurari sub numarul: RBK -637 de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.
  4. S.C. Sofad Broker de Asigurare S.R.L : societate cu raspundere limitata cu sediul in Arad, Str. Dorel Sibii nr. 10 ap. 1; avand capitalul social: 25.900 RON, detinand Codul Unic de Inregistrare: 19488183, si Numarul De Ordine in Registrul Comertului : J02/2307/2006.
 2. Regulile de prestare a serviciilor pe cale electronica.
  Tipurile de servicii prestate.
  In cadrul paginii de internet, S.C. Sofad Broker de Asigurare S.R.L presteaza servicii de intermediere a asigurarilor constand in incheierea in numele si in favoarea societatilor de asigurari partenere a contractelor de asigurare.
 3. Folosirea paginii si protejarea informatiilor transmise.
  Pagina de internet: www.oferta-rca.ro poate fi folosita doar de catre persoanele majore, care au implinit 18 ani detinand capacitatea deplina de a desfasura actiuni juridice.
 4. Reguli privind incheierea contractelor de asigurare.
  1. Activitati legate de incheierea contractului
   1. Contractul de asigurare este incheiat in baza:
    1. prezentelor Termene si Conditii
    2. cererea de oferta a Utilizatorului
    3. ofertele S.C. Sofad Broker de Asigurare S.R.L. adresate Utilizatorului
   2. Utilizatorul are obligatia de a citi Termenii si Conditiile inainte de a completa cererea. Lansarea comenzii pe site-ul www.oferta-rca.ro inseamna acordul automat al Utilizatorului cu Termenii si Conditiile site-ului.
   3. Utilizatorul va completa formularul pentru cererea de oferta prin alegerea optiunii „Comanda”. In baza informatiilor oferite de Utilizator, sistemul efectueaza calculul primelor de asigurare pentru asigurarile auto rca de la companiile de asigurari cu care S.C. Sofad Broker de Asigurare S.R.L. are contracte de mandat incheiate si care ofera serviciul de webservice pentru produsul solicitat de utilizator.
   4. Daca utilizatorul este de acord cu suma primei de asigurare calculata de sistem, utilizatorul alege varianta de plata a primei, dupa care completeaza campurile cu datele de contact corespunzatoare pentru comandarea politei de asigurare rca.
   5. Utilizatorul este obligat sa declare urmatoarele:
    1. cunoasterea Termenelor si Conditiilor
    2. corectitudinea datelor oferite de utilizator
    3. acordul pentru procesarea datelor personale ale utilizatorului
   6. Incheierea contractului de asigurare are loc in data intrarii in contul bancar indicat a primei de asigurare, ori in momentul confirmarii platii (pentru platile online efectuate cu cardul bancar).
  2. Costuri legate de incheierea contractului
   Utilizatorul va suporta taxa de livrare a contractului de asigurare, pentru contractele de asigurare cu valoare mai mica de 200 (doua sute) Ron.
  3. Modalitatea de plata pentru asigurarile rca :
   1. Pentru efectuarea platii utilizatorul poate alege tranzactia autorizata prin sistemul de plata online cu cardul bancar sau poate opta pentru plata in numerar la livrarea asigurarii in cazul in care beneficiarul doreste livrarea acesteia prin curierat sau se poate ridica de la punctul de lucru al S.C. Sofad Broker de Asigurare S.R.L din Arad, Str. I.C. Bratianu nr. 10.
   2. Pentru efectuarea platii online, utilizatorul este directionat pe pagina securizata de internet a procesatorului de plati online Mobilpay, unde are loc autorizarea tranzactiei.
   3. Utilizatorul poate alege urmatoarele forme de plata pentru asigurare:
    1. realizarea platii online , autorizata prin Mobilpay: - plata online cu cardurile: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro;
    2. realizarea platii offline: - plata cu numerar.
  4. Confirmarea privind incheierea contractului. Dupa incheierea contractului de asigurare, S.C. Sofad Broker de Asigurare S.R.L trimite prin curierat (in cazul in care asigurarea nu se ridica personal de la sediul nostru), documentul politei de asigurare, la adresa indicata de asigurat. In cazul asigurarii obligatorii RCA, pana la data primirii prin posta a politei, asiguratul poate primi pe adresa de mail sau pe fax o copie a politei de asigurare.
 5. Protectia datelor personale
  Administratorul datelor personale ale persoanelor asigurate este S.C. Sofad Broker de Asigurare S.R.L. Datele personale sunt procesate pastrand mijloacele de siguranta solicitate de legea romana si respectand prevederile legii in vigoare din acest domeniu. S.C. Sofad Broker de Asigurare S.R.L asigura utilizatorilor posibilitatea schimbarii, modificarii datelor personale ale acestora precum si ridicarea obiectiilor cu privirea la prelucrarea datelor personale (excluzand datele necesare incheierii si realizarii contractului) sub forma scrisa prin trimiterea informatiilor la adresa de corespondenta a S.C. Sofad Broker de Asigurare S.R.L.
 6. Reclamatiile
  Reclamatiile referitoare la functionarea paginii pot fi depuse telefonic, apeland numarul 0357312036 sau folosind formularul aflat pe pagina de internet, accesibil la pagina de „contact” sau de asemenea in scris.
 7. Responsabilitate
  S.C. Sofad Broker de Asigurare S.R.L. nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde - de catre dvs. sau alta persoana - sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.
 8. Disponibilitatea produselor de asigurare
  Produsele si serviciile mentionate in cadrul acestui site sunt disponibile, numai in Romania, cetatenilor romani, persoanelor cu rezidenta permanenta in Romania sau persoanelor straine cu rezidenta in Romania. Preturile si celelalte informatii pot constitui subiect de modificari fara notificare.

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

calculator pret asigurare rca
sigla visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

rca, oferta rca, rca ieftin, rca 2015, asigurari auto, asigurare rca, tarife rca, preturi rca, rca euroins, rca asirom, rca astra, rca omniasig, rca allianz, rca bcr, rca ardaf, rca groupama, rca uniqa, rca carpatica
sigla anpc
sitemap