RCA ieftin Alba Iulia ? Cauti asigurare rca Alba Iulia ? asigurare auto alba iulia

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Alba Iulia !

pentru a gasi cel mai bun pret din Alba Iulia pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare auto Alba Iulia si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Judetul Alba, se afla in partea centrala a Romaniei, unde se intalnesc podisul transilvaniei, muntii apuseni si carpatii meridionali si este un judet de marime medie. Municipiul Alba Iulia este resedinta judetului, oras situat pe malul stang al raului Mures. Muntii Apuseni se gasesc in vest si nord-vest. Alba Iulia este un loc cu o important deosebita din punct de vedere istoric, aici avand loc Adunarea Nationala de la 1 Decembrie 1918. Cetatea Alba Carolina, care este principala zona istorica a orasului a fost dezvoltata de Carol al VI-lea. Nu sunt de neglijat nici urmatoarele obiective turistice Biblioteca Batthyaneum, Muzeul si Sala Unirii, Celula lui Horea, Closca si Crisan, Catedrala Romano-Catolica, Catedrala Reintregirii, Palatul Principilor, Universitatea 1 Decembrie, Obeliscul ridicat in memoria lui Horea Closca si Crisan, Monumentul inchinat memoriei lui Avram Iancu, Statuia Ecvestra a Voievodului Mihai Viteazul, Biserica de lemn a primei Mitropolii Ortodoxe a Ardealului, precum si Busturile Regelui Ferdinand si al Reginei Maria. Si daca sunteti in judetul Alba Iulia de 20 iulie nu uitati sa participati la targul de fete de pe muntele Gaina.
 
poza Alba Iulia

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Alba Iulia

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca alba iulia
 • Pasul 1: Click pe butonul "Calculeaza RCA". Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea auto rca.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurare valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin alba iulia
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Alba Iulia in doar 3 minute.

asigurare rca online alba iulia
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3:  Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din zona Transilvania :

Rca ieftin Bistrita

Rca ieftin Brasov

Rca ieftin Cluj

Rca ieftin Deva

Rca ieftin Hunedoara

Rca ieftin Targu Mures

Rca ieftin Sighisoara

Rca ieftin Sibiu

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

  rca alba iulia, oferta rca alba iulia, rca ieftin alba iulia, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto alba iulia, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca alba iulia, preturi rca alba iulia, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google