RCA ieftin Arad ? Cauti asigurare rca Arad ? asigurare auto arad

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Arad !

pentru a gasi cel mai bun pret din Arad pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare auto Arad si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Judetul Arad este se situeaza in vestul Romaniei si se intinde pe teritorii din Crisana si Banat. Judetul se intinde pe ambele parti ale Muresului si a Crisului Alb. Se invecineaza cu judetul Bihor la nord si nord-est,cu judetul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu judetul Timis la sud si cu Ungaria la vest. Suprafata totala a judetului este de 7754 kmp. Din punct de vedere administrativ cuprinde, 10 orase (din care 1 municipiu) , 68 de comune si 270 de sate (2004). Strabatut de raul Mures, teritoriul sau este cuprins in proportie de aproximativ 3/4 in regiunea Crisana, restul fiind in cadrul regiunii Banat. In prezent orasul Arad este un centru economic si cultural de prima importanta cu numeroase universitati si o serie intreaga de obiective turistice deosebite ce ofera posibilitatea practicarii multor forme de turism. Nu ne ramane decat sa amintim doar cateva dintre ele: - Cetatea Aradului - unul din cele mai importante monumente istorice existente, in momentul de fata, in zona de vest a tarii construita in a doua jumatate a secolului al XVIII-lea; - Palatul Administrativ (1872-1874) ce adaposteste Primaria, Prefectura, Consiliul judetean; - Palatul Cultural (1911-1913) ce adaposteste Filarmonica de Stat si Complexul Muzeal Arad; - Biblioteca Judeteana (1913) - Teatrul de Stat - Biserica Ortodoxa Sarba Sfintii Petru si Pavel - Catedrala Romano-Catolica Sf. Anton de Padova - Catedrala Ortodoxa Romana Sf. Ioan Botezatorul - Sinagoga neologa - Vechiul turn de apa Nu in ultimul rand trebuie sa amintim de Strandul Neptun, amplasat in bucla Muresului, al doilea strand ca marime de pe o apa curgatoare din Europa; 
poza Arad

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata!

Calculeaza RCA Arad

Cum comand asigurarea auto? Asigurare rca Arad in 4 pasi simpli.

asigurare rca arad
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si veti afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti din lista de oferte afisata varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru afisarea preturilor asigurarilor cu reducerile aplicate.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea politei Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea rca valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin arad
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii .
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Arad in doar 3 minute.

asigurare rca online arad
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea obligatorie auto.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din Banat Crisana :

Rca ieftin Timisoara

Rca ieftin Oradea

Rca ieftin Resita

Rca ieftin Caransebes

Rca ieftin Lugoj

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

rca arad, oferta rca arad, rca ieftin arad, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto arad, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca arad, preturi rca arad, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google