RCA ieftin Baia Mare ? Cauti asigurare rca Baia Mare ? asigurare auto baia mare

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Baia Mare !

pentru a gasi cel mai bun pret din Baia Mare pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare auto Baia Mare si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Municipiul Baia Mare este resedinta judetului Maramures, fiind pintre cele mai importante centre urbane din nord-vestul Romaniei si este situate la poalele muntilor Gutai din Carpatii Orientali. Orasul a fost prima data atestat documentar in anul 1329 si s-a dezvoltat ca un centru aurifer in secolele 14 - 15. Orasul dispune de numeroase obiective turistice precum : Biserica Sfanta Treime construita de catre calugarii iezuiti, in stil baroc; Muzeul Etnografic; Catedrala Adormirea Maicii Domnului; Turnul Macelarilor (sec. al XV-lea); Cladirea Monetariei (1734-1737) era folosita pentru baterea monezilor; Turnul lui Stefan de 40 m inaltime, ce apartine de Catedrala Sfantul Stefan construita de catre Iancu de Hunedoara in secolul XV in stil gotic; Casa Iancu de Hunedoara (1446); Vechiul han al orasului – in prezent aici sunt adapostite Judecatoria, Notariatul si Colegiul de Avocati; Cladirea Prefecturii judetului Maramures (1969); Casa de Cultura (1971); Teatrul dramatic (1967); Complexul Astronomic; Muzeul de Arheologie si Istorie; Muzeul de Arta; Muzeul de Etnografie si Arta Populara; Muzeul Mineralogic; Muzeul Satului; Si in afara orasului Baia Mare la distante nu foarte mari se afla frumoase locuri pentru petrecerea timpului liber : Lacul de acumulare Firiza de pe raul cu acelasi nume. Lacul albastru din Baia Sprie (10 km), Cheile Tatarului din statiunea turistica Izvoare (30 km), Creasta Cocosului (30 km), Statiunea de schi Suior (aprox. 18 km), Statiunea de schi Mogosa (aprox. 18 km), Statiunea balneo climaterica Ocna Sugatag (aprox. 12 km).
 
poza Baia Mare

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Baia Mare

Cum comand asigurarea auto? Asigurare rca Baia Mare in 4 pasi simpli.

asigurare rca baia mare
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea rca valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin baia mare
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Baia Mare in doar 3 minute.

asigurare rca online baia mare
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din Bucovina :

Rca ieftin Satu Mare

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

  rca baia mare, oferta rca baia mare, rca ieftin baia mare, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto baia mare, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca baia mare, preturi rca baia mare, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google