RCA ieftin Barlad ? Cauti asigurare rca Barlad ? asigurare auto barlad

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Barlad !

pentru a gasi cel mai bun pret din Barlad pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare auto Barlad si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Municipiul Barlad face parte din judetul Vaslui si este situat de-a lungul raului Barlad in podisul Barladului. Din punct de vedere economic dar nu numai, Barladul se situeaza pe ruta de acces dintre capitala tarii Bucuresti si cel mai important oras din zona Moldovei, Iasi. Din punct de vedere turistic orasul Barlad nu trebuie omis o vizita la barajele de acumulare Rapa Albastra si Cuibul Vulturilor dar si lacurile Balta Regiei si Lacul Prodana. Alte locuri de interes turistic pentru cei aflati in zona sunt Colegiul National Gheorghe Rosca Codreanu, Muzeul Vasile Parvan, Cetatea de pamant , Teatrul, Planetariul, Gradina Zoologica, Casa Cuza, Casa Sturdza, Casa Tuduri, Casa Bulbuc, Casa Silvian, Casa Sutu, Casa Rosie, Casa Gheorghe Gheorghiu Dej dar si cateva lacasuri de cult Biserica Sfantul Gheorghe, Biserica Sfintii Voievozi, Biserica Sfantul Dumitru, Biserica Sfantul Spiridon si Buna Vestire, Biserica Vovidenia, Sfanta Paraschiva.
 
poza Barlad

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Barlad

Cum comand asigurarea auto? Asigurare rca Barlad in 4 pasi simpli.

asigurare rca barlad
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin barlad
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Barlad in doar 3 minute.

asigurare rca online barlad
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

 

Asigurare rca ieftina in alte orase din zona Moldova :

Rca ieftin Galati

Rca ieftin Iasi

Rca ieftin Piatra Neamt

Rca ieftin Vaslui

Rca ieftin Focsani

Rca ieftin Bacau

Rca ieftin Pascani

 

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

 rca barlad, oferta rca barlad, rca ieftin barlad, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto barlad, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca barlad, preturi rca barlad, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica
logo anpc
sitemap
Google