RCA ieftin Bistrita ? Cauti asigurare rca Bistrita ? asigurare auto bistrita

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Bistrita !

pentru a gasi cel mai bun pret din Bistrita pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare auto Bistrita si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Judetul Bistrita-Nasaud se afla in partea de Nord a Romaniei, cu resedinta in municipiul Bistrita. Orasul este traversat de riul Bistrita, riu al carui nume il poarta.. Pe raza judetului Bistrita putem descoperi remarcabile atractii naturale precum Muntii Bargau, Pasul Tihuta aflat la 1227m altitudine este inconjurat de muntii care l-au inspirit pe Bran Stoker in scrierea romanului “Dracula”, Muntii Caliman, Pestera "Izvorul Tanusoarelor", Pestera “Jgheabul lui Zalion”, Pesterile Magleu si Zanelor, Cheile si Valea Bistritei Ardelene chei ce au dat nastere “Cascadei Diavolului”, lacul Colibita, Parcul Dendrologic Arcalia aflat la 17km de Bistrita, rezervatiile naturale Piatra Corbului, Masivul de sare de la Saratel, Rapa cu papusi, Rapa Mare. Din punct de vedere cultural aici puteti vizita si muzeurile memoriale construite in cinstea lor, Ansamblul Sugalete din Bistrita, Casa Argintarului, Biserica Evanghelica din Bistrita, Biserica ortodoxa, Biserica de la Beclean, Biserica evanghelica de la Dumitra, Ruinele Cetatii Ciceului, Turnul Dogarilor din Bistrita, Ruinele castrului Roman, Ruinele cetatii Rodnei.
 
poza Bistrita

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Bistrita

Cum comand asigurarea auto? Asigurare rca Bistrita in 4 pasi simpli.

asigurare rca bistrita
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin bistrita
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Bistrita in doar 3 minute.

asigurare rca online bistrita
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

 

Asigurare rca ieftina in alte orase din zona Transilvania :

Rca ieftin Alba Iulia

Rca ieftin Brasov

Rca ieftin Cluj

Rca ieftin Deva

Rca ieftin Hunedoara

Rca ieftin Targu Mures

Rca ieftin Sighisoara

Rca ieftin Sibiu

 

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

  rca bistrita, oferta rca bistrita, rca ieftin bistrita, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto bistrita, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca bistrita, preturi rca bistrita, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google