RCA ieftin Botosani ? Cauti asigurare rca Botosani ? asigurare auto botosani

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Botosani !

pentru a gasi cel mai bun pret din Botosani pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare auto Botosani si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Judetul Botosani este situat in partea de nord-est a Romaniei, invecinandu-se la sud cu judetul Iasi, la vest cu judetul Suceava, la nord cu Ucraina si la est cu Republica Moldova. Municipiul Botosani este cel mai mare oras din judet si este si resedinta acestuia. Botosaniul a fost si ramane un centru al culturii romanesti. Viata culturala a judetului este puternic marcata de cei patru mari artisti care s-au ridicat de pe aceste meleaguri: Mihai Eminescu, George Enescu , Nicolae Iorga si Stefan Luchian. In municipiul Botosani dar si intregul teritoriu al judetului va puteti relaxa in timpul liber vizitand diferite atractii culturale dar si frumoase rezervatii naturale. Din ele amintim : casa memoriala Mihai Eminescu, Ipotesti, casa memoriala George Enescu, Liveni, casa memoriala Nicolae Iorga, muzeul Memorial Octav Onicescu Botosani, Muzeul Rascoalei din 1907-Flamanzi, Centrul Vechi-Botosani, este partea cea mai veche a orasului din punct de vedere architectonic, biserica Sf.Nicolae din Popauti (construita de Stefan cel Mare, 1496), biserica domneasca Sf. Nicolae din Dorohoi (construita de Stefan cel Mare, 1495), manastirea Cosula, ridicata in 1535 de Petru Rares, rezervatia naturala Stanca Stefanesti - situata in apropiere de Stefanesti, este o rezervatie geologica si florala, padurea Vorona (150 ha, langa Vorona, rezervatie de flora si fauna), lacurile Dracsani, Negreni, Stanca-Costesti, Bucecea.
 
poza Botosani

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Botosani

Cum comand asigurarea auto? Asigurare rca Botosani in 4 pasi simpli.

asigurare rca botosani
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin botosani
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online?

asigurare rca online botosani
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din Bucovina :

Rca ieftin Suceava

Rca ieftin Vatra Dornei

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

  rca botosani,  oferta rca botosani, rca ieftin botosani, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto botosani, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca botosani, preturi rca botosani, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica
logo anpc
sitemap
Google