RCA ieftin Braila ? Cauti asigurare rca Braila ? asigurare auto braila

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Braila !

pentru a gasi cel mai bun pret din Braila pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare auto Braila si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Judetul Braila se situeaza in regiunea Muntenia, in partea de Sud-Est a Romaniei. Resedinta judetului este municipiul Braila care este asezat pe stanga Dunarii, la o altitudine de 20 de metri deasupra marii si la 200 km distanta de capitala Bucuresti. Orasul Braila este in prezent unul dintre cele mai importante porturi fluviale ale Romaniei. Braila este unul dintre cele mai dezvoltate judete din Romania, din punct de vedere al agriculturii, lucru care se datoreaza reliefului de campie si insulei Brailei. Din punct de vedere cultural municipiul Braila se mandreste cu numeroase monumente si cladiri cu valoare culturala, istorica si religioasa. Printre acestea amintim Muzeul de Etnografie, Muzeul de Istorie, Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, Biserica Greceasca, Casa memoriala Panait Istrati, Casa memoriala Perpessicius, Cetatea Brailei, Statuia Ecaterinei Teodoroiu, Bustul Imparatului Traian, Orologiul si Biserica Maxineni. Municipiul Braila si imprejurimile sunt si un important loc de agrement unde se pot practica activitati precum pescuitul si vanatoarea. O alta atractie turistica importanta de care va puteti bucura in municipiul Braila il constituie croazierele pe Dunare.
 
poza Braila

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Braila

Cum comand asigurarea auto? Asigurare rca Braila in 4 pasi simpli.

asigurare rca braila
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin braila
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantejele unei asigurari rca online? Rca ieftin Braila in doar 3 minute.

asigurare rca online braila
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din Muntenia :

Rca ieftin Pitesti

Rca ieftin Buzau

Rca ieftin Calarasi

Rca ieftin Giurgiu

Rca ieftin Ploiesti

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

  rca braila, oferta rca braila, rca ieftin braila, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto braila, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca braila, preturi rca braila, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google