RCA ieftin Brasov ? Cauti asigurare rca Brasov ? asigurare auto brasov

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Brasov !

pentru a gasi cel mai bun pret din Brasov pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare auto Brasov si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Orasul Brasov este unul dintre cele mai frumoase orase din Romania. De-alungul timpului, orasul Brasov a fost numit in mai multe feluri, cateva dintre ele fiind Corona si Kronstadt si a fost un insemnat centru comercial, protejat de munti. In prezent in Brasov puteti gasi orasul vechi si orasul modern. Orasul vechi pastreaza arhitectura medievala, care se poate observa in zona din Piata Sfatului. Tot aici se poate vizita Biserica Neagra, simbolul orasului Brasov. Numele acestei Biserici face trimitere la incediul care a devastat biserica in anul 1689. In interiorul Bisericii Negre se poate vedea o frumoasa orga, construita in Berlin, dar si o impresionanta colectie de covoare turcesti aduse in timp de catre comercianti ca daruri pentru biserica. Cladirea care adaposteste vechea primarie, dateaza din secolul al X-lea, iar dupa incediul din secolul XVII a fost reconstruita in stil baroc. In prezent, aceasta adaposteste Muzeul de Istorie. Brasovul a fost din totdeauna un oras locuit de numeroase nationalitati, cele mai importante fiind sasii si romanii. Comunitatea romaneasca a construit asa numitul cartier Schei, care se afla in afara zidurilor cetatii. Aici se poate vizita biserica Sf. Nicolae, o adevarata catedrala ortodoxa. In luna septembrie are loc la Brasov festivalul international de muzica usoara “Cerbul de Aur”, la care deseori participa nume muzicale internationale.
 
poza Brasov

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Brasov

Cum comand asigurarea auto? Asigurare rca Brasov in 4 pasi simpli.

asigurare rca brasov
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea rca se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin brasov
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Brasov in doar 3 minute.

asigurare rca online brasov
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din zona Transilvania :

Rca ieftin Alba Iulia

Rca ieftin Bistrita

Rca ieftin Cluj

Rca ieftin Deva

Rca ieftin Hunedoara

Rca ieftin Targu Mures

Rca ieftin Sighisoara

Rca ieftin Sibiu

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

  rca brasov, oferta rca brasov, rca ieftin brasov, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto brasov, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca brasov, preturi rca brasov, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google