RCA ieftin Bucuresti ? Cauti asigurare rca Bucuresti ? asigurare auto bucuresti

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Bucuresti !

pentru a gasi cel mai bun pret din Bucuresti pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare auto Bucuresti si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Municipiul Bucuresti este capitala Romaniei, este cel mai mare oras, centru industrial, politic,economic,financiar-bancar, cultural, stintific si comercial al tarii. Bucurestiul se situeaza in sud-estul tarii in Campia Vlasiei. De-alungul orasului curge raul Dambovita. Bucurestiul cunoscut si sub numele de „Micul Paris” este divizat in sase sectoare administrative, fiecare conduse de o primarie de sector. Bucuresti este in zilele noastre a sasea capitala catalogata dupa marime din Uniunea Europeana. Din numeroasele obiective turistice pe care le gasim in Bucuresti amintim: Arcul de Triumf, Ateneul Roman, Casa Melik, Curtea Noua (Curtea arsa), Curtea Veche, Hanul lui Manu,; Opera Nationala, Palatul Parlamentului (Casa Poporului), Palatul Cotroceni, Palatul de Justitie, Palatul Ghica, Palatul Patriarhiei, Palatul Stirbei, Palatul Sutu, Palatul Universitatii Bucuresti, Teatrul National, Biserica Curtea Veche ce poarta hramul Buna Vestire, Biserica Negustori, Biserica Coltea, Biserica Dintr-o zi, Biserica Doamnei, Biserica Icoanei, Biserica Kretzulescu, Biserica Marcuta, Biserica Sf. Gheorghe Nou, Biserica Stavropoleos, Manastirea Radu Voda ce poarta hramul Sfanta Treime, Manastirea Antim, Manastirea Fundenii Doamnei, Manastirea Mihai Voda, Manastirea Plumbuita, Manastirea Radu Voda. De amintit si Muzeul Aviatiei, Muzeul National de Arta a Romaniei dar si parcurile Cismigiu, Herastrau si Carol.
 
poza Bucuresti

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Bucuresti

Cum comand asigurarea auto? Asigurare rca Bucuresti in 4 pasi simpli.

asigurare rca bucuresti
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin bucuresti
 • 1: Puteti plati asigurarea online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash/Numeraru in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Bucuresti in doar 3 minute.

asigurare rca online bucuresti
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Talon auto model nou

talon auto nou

Talon auto model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

 rca bucuresti, oferta rca bucuresti, rca ieftin bucuresti, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto bucuresti, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca bucuresti, preturi rca bucuresti, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica
logo anpc
sitemap
Google