RCA ieftin Buzau ? Cauti asigurare rca Buzau ? asigurare auto buzau

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Buzau !

pentru a gasi cel mai bun pret din Buzau pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare auto Buzau si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Judetul Buzau este situate in partea de sud-est a tarii, avand judetele Brasov si Covasna la nord-vest, judetul Vrancea la nord-est, judetul Braila la est, judetul Ialomita la sud , iar judetul Prahova la vest. Resedinta judetului este municipiul Buzau localizat in nord-vestul Campiei Buzaului pe malul drept al raului cu acelasi nume. Pe raza judetului vom intalni toate formele de relief, campii la sud, munti la nord si dealurile subcarpatice. O atractie speciala pentru turisti o reprezinta muntii Buzaului si Vrancei un se gasesc si numeroase lacuri dintre care amintim lacul Vulturilor (Lacul fara fund). In zona de delauri se gasesc numeroase podgorii. Ca si atractii turistice mai amintim rezervatiile naturale unde se gasesc Vulcanii Noroiosi de la Paclele Mari si Paclele Mici, Sarea lui Buzau, rezervatie geologica si paleontologica unde se gasesc blocuri din calcar care conserva fosile din Jurasic. De asemenea veti intalni numeroase statiuni de tratament precum Sarata Monteoru, Fisici si Siriu. De mentionat si numeroasele constrctii care dateaza din XV,XVI si XVII precum Biserica episcopala din Buzau construita de Radu cel Mare si apoi reconstruita de Matei Basarab, biserica manastirii Ramnicu Sarat ridicata de Constantin Brancoveanu.
 
poza Buzau

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Buzau

Cum comand asigurarea auto? Asigurare rca Buzau in 4 pasi simpli.

asigurare rca buzau
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin buzau
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Buzau in doar 3 minute.

asigurare rca online buzau
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din Muntenia :

Rca ieftin Braila

Rca ieftin Pitesti

Rca ieftin Calarasi

Rca ieftin Giurgiu

Rca ieftin Ploiesti

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

 rca buzau, oferta rca buzau, rca ieftin buzau, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto buzau, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca buzau, preturi rca buzau, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica
logo anpc
sitemap
Google