RCA ieftin Caransebes ? Cauti asigurare rca Caransebes ? asigurare auto caransebes

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Caransebes !

pentru a gasi cel mai bun pret din Caransebes pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Caransebes si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Orasul Caransebes se situeaza in partea nord-estica a judetului Caras Severin la 44 km distanta de Resita care este resedinta judetului. Municipiul Caransebes a fost si este in continuare un centru cultural si istoric important din zona Banatului. Acest lucru este demonstrat de descoperirile arheologice din cultura dacica si daco-romana, dar si datorita unor personalitati de renume care s-au ridicat din acest oras. Ca si obiective turistice din Caransebes amintim de Biserica Sfantu Gheorghe, Biserica Sfantu Ioan Botezatorul, Casa memoriala General Ion Dragalina, ruinele castrului roman Tibiscum , cladirea Primariei construita in stil baroc, vechea cazarma a granicerilor, sinagoga, rezervatia floristica Zervesti ,Crucea si Schitul Sfantu Ilie de pe Muntele Mic. Caransebesul are un potential turistic si agro-turistic foarte ridicat. Datorita reliefului propice aici se poate practica cu success turismul activ si de aventura precum alpinism, rafting si de-asemenea o zona foarte bogata in pesteri si indragita de speologi.
 
poza Caransebes

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Caransebes

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca caransebes
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin caransebes
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Caransebes in doar 3 minute.

asigurare rca online caransebes
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

 

Asigurare rca ieftina in alte orase din Banat Crisana :

Rca ieftin Timisoara

Rca ieftin Oradea

Rca ieftin Resita

Rca ieftin Arad

Rca ieftin Lugoj

 

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

 rca caransebes, oferta rca caransebes, rca ieftin caransebes, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto caransebes, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca caransebes, preturi rca caransebes, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google