RCA ieftin Cluj ? Cauti asigurare rca Cluj ? asigurare auto cluj

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Cluj !

pentru a gasi cel mai bun pret din Cluj pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Cluj si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Probabil cel mai important centru economic, cultural si universitar al Transilvaniei este un oras cu doua nume: Napoca provine de la denumirea vechii cetati dacice, iar Cluj este termenul latinesc care l-a desemnat ulterior (provine din denumirea Clausum-orasul fiind inchis, cantonat intre dealuri). Municipiul Cluj-Napoca se situeaza in zona centrala a Transilvaniei. Inconjurat de dealuri din toate partile, se aseamana cu forma unei adevarate cetati. Cluj-Napoca se mandreste cu contributii importante la cultura si stiinta romaneasca. Este in acelasi timp si un important centru de cercetare stiintifica. In prezent in oras isi desfasoara activitatea douazecisitrei de institute de cercetare si filiale cu un personal de inalta pregatire si calificare. Municipiul Cluj-Napoca se face remarcat si ca un centru de cultura, prin cele doua teatre dramatice, doua opere, doua teatre de papusi, patru case de cultura, filarmonica, sase muzee, printre care amintim Muzeul National de Istorie a Transilvaniei ce dateaza din secolul al XIX-lea.
 
poza Cluj

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Cluj

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca cluj
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurare valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin cluj
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Cluj in doar 3 minute.

asigurare rca online cluj
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din zona Transilvania :

Rca ieftin Alba Iulia

Rca ieftin Brasov

Rca ieftin Bistrita

Rca ieftin Deva

Rca ieftin Hunedoara

Rca ieftin Targu Mures

Rca ieftin Sighisoara

Rca ieftin Sibiu

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

rca cluj, oferta rca cluj, rca ieftin cluj, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto cluj, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca cluj, preturi rca cluj, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google