RCA ieftin Constanta ? Cauti asigurare rca Constanta ? asigurare auto constanta

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Constanta !

 

pentru a gasi cel mai bun pret din Constanta pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Constanta si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Judetul Constanta se situeaza in regiunea Sud-Est, Romania, cu resedinta de judet in municipiul Constanta. Judetul ocupa o suprafata totala de 7.055 km patrati si se situeaza pe locul opt in Romania din punct de vedere al suprafetei. Constanta este astazi un port important la Marea Neagra, este vechiul oras Tomis din antichitate. Impreuna cu judetul Tulcea formeaza vechea provincie Dobrogea. Asezarile din Dobrogea sunt cele mai vechi de pe teritoriul Romaniei. In prezent, Constanta a devenit unul dintre cele mai puternice centre economice din tara, datorita pozitiei privilegiate la malul Marii Negre. Constanta se bucura de o istorie lunga si bogata, care se lasa descoperita prin multitudinea situri arheologice din vecinatatea orasului. Daca doriti sa cunoasteti Constanta trebuie sa va alocati suficient timp pentru a vizita toate atractile turistice. Dintre acestea amintim : statuia Leoaica cu Romulus si Remus, Piata Ovidiu, Muzeul de Arheologie, Moscheea Mare din Constanta, Cladirea Cazinoului, Acvariul, portul turistic Tomis, Delfinariul.
 
poza Constanta

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Constanta

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca constanta
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin constanta
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Constanta in doar 3 minute.

asigurare rca online constanta
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din Dobrogea :

Rca ieftin Tulcea

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

  rca constanta, oferta rca constanta, rca ieftin constanta, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto constanta, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca constanta, preturi rca constanta, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google