RCA ieftin Craiova ? Cauti asigurare rca Craiova ? asigurare auto craiova

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Craiova !

pentru a gasi cel mai bun pret din Craiova pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Craiova si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Municipiul Craiova este asezat in sudul Romaniei, pe malul stang al raului Jiu . Craiova este cel mai mare si cel mai important oras din judetul Dolj. Craiova este si un vechi centru universitar de prestigiu al invatamantului romanesc dar si un important centru economic. Craiova face parte din Campia Romana, mai precis din Campia Olteniei care se intinde intre Dunare, raul Olt si podisul Getic fiind strabatuta de Valea Jiului. In Craiova de azi se gasesc ruinele stravechii resedinte a tribului geto-dac al Pelilor, Pelendava, care dateaza din perioada 400-350 i.e.n. Aceasta a fost atestata documentar pentru prima oara pe Tabula Peutingeriana o harta probabil din anul 225 d.Hr. Castrul roman Pelendava a fost construit in vecinatatea manastirii Cosuna, a carei constructie a fost inceputa probabil in anii 1442-1443. Ca si obiective turistice mentionam: Biserica Mantuleasa, Casa Glavovenilor, Casa memoriala Elena Farago, Muzeul Olteniei, Teatrul National, Filarmonica de stat “Oltenia”, Teatrul de Opera si Opereta „Elena Theodorini”, Parcul Romanescu si Gradina Botanica.
 
poza Craiova

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea ?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Craiova

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca craiova
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea auto obligatorie.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea rca valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin craiova
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Craiova in doar 3 minute.

asigurare rca online craiova
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din Oltenia :

Rca ieftin Targu Jiu

Rca ieftin Slatina

Rca ieftin Valcea

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

  rca craiova, oferta rca craiova, rca ieftin craiova, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto craiova, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca craiova, preturi rca craiova, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google