RCA ieftin Deva ? Cauti asigurare rca Deva ? asigurare auto deva

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Deva !

pentru a gasi cel mai bun pret din Deva pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Deva si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Municipiul Deva se afla situat pe partea stanga a raului Mures si se invecineaza, cu muntii Poiana Rusca si Zarandului in vest, in nord cu muntii Apuseni si sn sud cu muntii Parang si masivul Retezat. Municipiul Deva este resedinta judetului Hunedoara, fiind asezat in partea centrala a judetului, in regiunea Transilvania. Deva este un important centru economic, cultural si turistic al judetului Hunedoara. Ca majoritatea oraselor din Transilvania, orasul Deva gazduieste evenimente anuale menite sa sporeasca activitatile de turism in oras. Un astfel de exemplu este festivalul "Zilele Cetatii Deva", prilej cu care atat localnicii, cat si turistii pot asista la concerte sau spectacole. Avand o istorie bogata si un patrimoniu cultural de invidiat, municipiul Deva atrage numerosi turisti in fiecare an, atractia principala fiind cetatea care vegheaza deasupra orasului.
 
poza Deva

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata!

Calculeaza RCA Deva

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca deva
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai buna varianta pentru asigurarea auto obligatorie.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurare valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin deva
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrare.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Deva in doar 3 minute.

asigurare rca online deva
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea obligatorie auto.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din zona Transilvania :

Rca ieftin Alba Iulia

Rca ieftin Brasov

Rca ieftin Cluj

Rca ieftin Bistrita

Rca ieftin Hunedoara

Rca ieftin Targu Mures

Rca ieftin Sighisoara

Rca ieftin Sibiu

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

  rca deva, oferta rca deva, rca ieftin deva, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto deva, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca deva, preturi rca deva, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google