RCA ieftin Focsani ? Cauti asigurare rca Focsani ?asigurare auto focsani

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Focsani !

pentru a gasi cel mai bun pret din Focsani pentru asigurarea auto rca.

Incheie de polita de asigurare rca Focsani si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Municipiul Focsani se situeaza de-a lungul raului Milcov in partea sud-estica a Carpatilor de Curbura. Municipiul Focsani este cel mai mare oras din judetul Vrancea si totodata si resedinta judetului. Orasul Focsani si intreg judetul Vrancea se afla amplasate in zona cea mai active din punct de vedere seismic din Romania. Focsaniul este cunoscut in randul viticulturilor si nu numai datorita productiei de vinuri din Panciu, Odobesti si Cotesti. Din punct de vedere turistic orasul Focsani nu se lasa mai prejos fata de celelalte orase din zona Moldovei. In Focsani gasim numeroase obiective religioase precum Biserica Sfantul Ioan Botezatorul, Biserica Proorocul Samuil, Biserica Catolica Sfantul Anton, Biserica Sfantul Nicolae Nou, Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel dar si alte obiective culturale precum Colegiul National Unirea, Colegiul National Alexandru Ioan Cuza, Ateneul, Muzeul de Istorie si Arheologie, Muzeul Satului, Muzeul Vrancei, Muzeul de Stiinte ale Naturii, Ateneul Popular Maior Gheorghe Pastia, Teatrul Municipal si Mausoleul Eroilor Romani.




 
poza Focsani

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata!

Calculeaza RCA Focsani

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca focsani
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin focsani
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Focsani in doar 3 minute.

asigurare rca online focsani
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

 

Asigurare rca ieftina in alte orase din zona Moldova :

Rca ieftin Galati

Rca ieftin Iasi

Rca ieftin Piatra Neamt

Rca ieftin Vaslui

Rca ieftin Bacau

Rca ieftin Barlad

Rca ieftin Pascani

 

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

 rca focsani, oferta rca focsani, rca ieftin focsani, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto focsani, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca focsani, preturi rca focsani, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica
logo anpc
sitemap
Google