RCA ieftin Galati ? Cauti asigurare rca Galati ? asigurare auto galati

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Galati !

pentru a gasi cel mai bun pret din Galati pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Galati si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Judetul Galati se afla in Moldova, regiunea Sud-Est, Romania. Judetul Galati se inscrie in aria judetelor dunarene, fiind situat aproape de Marea Neagra, la intersectia fluviului Dunarea si raurile Siret si Prut. Resedinta judetului este municipiul Galati. Orasul Galati este cel mai mare port al Dunarii maritime. Judetul are o pozitie privilegiata, din punct de vedere economic si turistic fiind aproape de Delta Dunarii, care este o zona zona de mare atractie si litoralul Marii Negre. Obiective Turistice: Palatul Administrativ, realizat dupa planurile arhitectului Ion Mincu, Biserica fortificata "Maica Precista", Casa memoriala Alexandru Ioan Cuza, Muzeul de istorie, Complexul muzeal de stiinte ale naturii, Faleza Dunarii este una dintre zonele reprezentative ale orasului Galati. Este un loc de promenada precum si spatiu pentru concerte muzicale si intreceri sportive. Zona cu un mare potential de relaxare si agrement. Nu departe de municipiul Galati se afla mai multe rezervatii paleontologice, rezervatia de la Barbosi (Tirighina) cu o suprafata de circa 1 ha, cuprinzand fosile de moluste, pe valea Prutului, pe teritoriul comunei Tulucesti, in locul numit Rapa Balaia, se afla alta rezervatie paleontologica. In partea de est a judetului, pe teritoriul comunei Baneasa, intre localitatile Baneasa si Roscani, se afla Padurea Baneasa, in care se gaseste si este ocrotit bujorul salbatic.
 
poza Galati

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Galati

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca galati
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin galati
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Galati in doar 3 minute.

asigurare rca online galati
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din zona Moldova :

Rca ieftin Bacau

Rca ieftin Iasi

Rca ieftin Piatra Neamt

Rca ieftin Vaslui

Rca ieftin Focsani

Rca ieftin Barlad

Rca ieftin Pascani

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

  rca galati, oferta rca galati, rca ieftin galati, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto galati, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca galati, preturi rca galati, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica,generali
logo anpc
sitemap
Google