RCA ieftin Giurgiu ? Cauti asigurare rca Giurgiu ? asigurare auto giurgiu

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Giurgiu !

pentru a gasi cel mai bun pret din Giurgiu pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Giurgiu si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Municipiul Giurgiu este resedinta judetului cu acelasi nume situat in sudul Romaniei pe cursul fluviului Dunare. Orasul Giurgiu este un important centru cultural si economic si un important port la Dunare amintit de-a lungul istoriei. Orasul Giurgiu este un important punct de trecere a frontierei atat pentru comertul cu marfuri cat si pentru transportul de persoane. Pentru persoanele aflate in tranzit prin Giurgiu le recomandam sa nu uite de atractiile turistice ale acestui loc. Dintre acestea amintim Turnul cu ceas, Podul Prieteniei,localitatea Calugareni cu o mare insemnatate istorica, palatul Casa de Piatra din localitatea Herasti, Muzeul Satesc din localitatea Fratesti, Situl arheologic Malul Rosu, Biserica Smarda, Catedrala Adormirea Maicii Domnului, Gara centrala, Turnul Ceasornicului, Biserica Greco-Catolica, Biserica Catolica, Centru cultural Ion Vinea, Ateneul, Schitul Sf. Nicolae, Gradina Alei, Podul Bizetz, Portul Ramadan, Gara fluviala, Capitania portului, Portul Giurgiu si faleza Dunarii.
 
poza Giurgiu

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Giurgiu

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca giurgiu
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin giurgiu
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Giurgiu in doar 3 minute.

asigurare rca online giurgiu
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

 

Asigurare rca ieftina in alte orase din Muntenia :

Rca ieftin Braila

Rca ieftin Buzau

Rca ieftin Calarasi

Rca ieftin Pitesti

Rca ieftin Ploiesti

 

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

 rca giurgiu, oferta rca giurgiu, rca ieftin giurgiu, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto giurgiu, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca giurgiu, preturi rca giurgiu, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica
logo anpc
sitemap
Google