RCA ieftin Hunedoara ? Cauti asigurare rca Hunedoara ? asigurare auto hunedoara

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Hunedoara !

pentru a gasi cel mai bun pret din Hunedoara pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Hunedoara si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Judetul Hunedoara se afla in partea central-vestica a Romaniei, fiind incadrat de judetele Alba in nord-est si est, Valcea in sud-est, Gorj in sud, Caras-Severin si Timis in vest si Arad in vest si nord-vest. Pe teritoriul judetului Hunedoara sunt concentrate cateva dintre cele mai importante obiective turistice ale Romaniei precum Parcul National Retezat, Castelul Corvinestilor, ruinele castrului roman Ulpia Traiana Sarmizegetusa.In aceasta regiune se afla si una dintre cele mai frumoase statiuni montane din tara cunoscuta sub numele Straja, dar si una balneoclimaterica, Geoagiu-Bai, ambele atragand un numar impresionant de turisti in fiecare an. In judetul Hunedoara exista o serie de rezervatii naturale: Parcul National Retezat, Pestera cu Corali, Complexul Carstic Ponorici-Cioclovina, Pestera Tecuri, Fanetele cu Narcise Nucsoara, Padurea Bejan, Muntele Vulcan, Locul fosilifer cu dinozauri de la Sanpetru, Cheile Jietului, Locul fosilifer Ohaba-Ponor, Cheile Cernei, Calcarele de la Godinesti, Mlastina Pesteana, lacurile glaciare Bucura, Zanoaga, Lacul Portii, Ana, Lia si Calcescu.
 
poza Hunedoara

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea rca?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Hunedoara

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca hunedoara
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea obligatorie auto.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurare valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin hunedoara
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrare.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unui rca online? Rca ieftin Hunedoara in doar 3 minute.

asigurare rca online hunedoara
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita.

Asigurare rca ieftina in alte orase din zona Transilvania :

Rca ieftin Alba Iulia

Rca ieftin Brasov

Rca ieftin Cluj

Rca ieftin Deva

Rca ieftin Bistrita

Rca ieftin Targu Mures

Rca ieftin Sighisoara

Rca ieftin Sibiu

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

  rca hunedoara, oferta rca hunedoara, rca ieftin hunedoara, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto hunedoara, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca hunedoara, preturi rca hunedoara, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google