RCA ieftin Lugoj ? Cauti asigurare rca Lugoj ? asigurare auto lugoj

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Lugoj !

pentru a gasi cel mai bun pret din Lugoj pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Lugoj si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Municipiul Lugoj, al doilea oras ca marime din judetul Timis este situat in partea de est a judetului pe malurile raului Timis. Este situat la intersectia mai multor rute de tranzit. La distante nu mai mari de 60 km se gasesc orasele Timisoara, Resita si Caransebes, iar orasul Deva este la o distanta de 100 km. Orasul Lugoj a contribuit din plin la viata culturala din zona Banatului, din randurile lugojenilor s-au remarcat numeroase personalitati precum Eftimie Murgu, Vasile Maniu, Ion Vidu, Bela Lugosi, Aurel Ciupe, Filaret Barbu si multi altii. De-asemenea in Lugoj au loc an de an numeroase festivaluri dintre care amintim Festivalul International de Folclor Ana Lugojana. Ca si obiective turistice si locuri de interes din Lugoj amintim Catedrala greco-catolica Coborarea Sfantului Spirit, Catedrala Episcopiei, fosta Manastire Franciscana, Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului, Turnul Bisericii Sfantul Nicolae, Mozaicul Sfantul Vasile cel Mare, Teatrul Vechi, Muzeul Municipal, casele scriitorului Ion Popovici Banateanul, poetului Victor Vlad Delamarina, tenorului Traian Grozavescu si casa compozitorului Ion Vidu.
 
poza Lugoj

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Lugoj

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca lugoj
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin lugoj
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Lugoj in doar 3 minute.

asigurare rca online lugoj
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

 

Asigurare rca ieftina in alte orase din Banat Crisana :

Rca ieftin Timisoara

Rca ieftin Oradea

Rca ieftin Resita

Rca ieftin Caransebes

Rca ieftin Arad

 

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

 rca lugoj, oferta rca lugoj, rca ieftin lugoj, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto lugoj, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca lugoj, preturi rca lugoj, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica
logo anpc
sitemap
Google