RCA ieftin Oradea ? Cauti asigurare rca Oradea ? asigurare auto oradea

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Oradea !

pentru a gasi cel mai bun pret din Oradea pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Oradea si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Resedinta judetului Bihor, orasul Oradea, denumit in maghiara Nagyvárad, in germana Großwardein, in latina Magnovaradinum, in slovaca Vel'ký Varadín, in turca Varat, în italiana Gran Varadino), este amplasat in vestul Romaniei, pe raul Crisul Repede, foarte aproape de granita Romaniei cu Ungaria. Oradea este si cel mai important oras din regiunea istorica Crisana. In Oradea gasiti cladiri cu o arhitectura deosebita precum Teatrul de Stat, Teatrul de Copii si Tineret Arcadia, Filarmonica de Stat, Muzeul Tarii Crisurilor, Muzeul Militar National, Muzeul Memorial Ady Endre, Case de Cultura. Oradea este centrul cultural al judetului Bihor. Printre atractiile cele mai importante ale orasului Oradea se gasesc: Centrul vechi cu diferitele sale stiluri: baroc, clasic, eclectic, Primaria, Palatul Vulturul Negru, Biserica Ortodoxa cu Luna, Teatrul de Stat,Palatul Episcopiei Greco-Catolice, Palatul Baroc. La numai cativa kilometri distanta de Oradea, se afla faimoasele statiuni balneare Baile Felix si 1 mai. Aici puteti vizita rezervatiile naturale de la 1Mai, lacul cu nuferi, rezervatia de nuferi de la baile Felix, strandul cu apa termala.
 
poza Oradea

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata!

Calculeaza RCA Oradea

Cum comand asigurarea auto  ?

asigurare rca oradea
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurare valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin oradea
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrare.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Oradea in doar 3 minute.

asigurare rca online oradea
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea obligatorie auto.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din Banat Crisana :

Rca ieftin Timisoara

Rca ieftin Arad

Rca ieftin Resita

Rca ieftin Caransebes

Rca ieftin Lugoj

Talon model  nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

rca oradea, oferta rca oradea, rca ieftin oradea, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto oradea, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca oradea, preturi rca oradea, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google