RCA ieftin Piatra Neamt ? Cauti asigurare rca Piatra Neamt ? asigurare auto piatra neamt

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Piatra Neamt !

pentru a gasi cel mai bun pret din Piatra Neamt pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Piatra Neamt si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Judetul Neamt se situeaza in partea central-estica a Romaniei si se intinde in Carpatii Orientali, Subcarpatii Moldovenesti si Podisul Moldovei. Piatra Neamt este cel mai mare si mai important oras al judetului Neamt, fiind si resedinta judetului. Datorita asezarii intr-o zona de munte este o destinatie turistica pentru iubitorii de munte si de schi pe timp de iarna. Datorita diversitatii de optiuni turistii pot sa isi petreaca timpul liber bucurandu-se de iesirile in aer liber sau pot alege sa viziteze Cetatea dacica de la Batca Doamnei, Curtea Domneasca, Biserica de lemn din cartierul Valeni, Biserica de lemn din cartierul Vanatori, Sinagoga de lemn, Rezervatia paleontologica Cozla-Pietricica-Cernegura, Muntele Cozla si, bineinteles, Telegondola care face legatura intre oras si masivul Cozla. Municipiul Piatra Neamt gazduieste numeroase muzee precum Complexul Muzeal Judetean Neamt, Muzeul de Arta, Muzeul de Etnografie, Muzeul de Stiintele Naturii, Muzeul Memorial ”Calistrat Hogas”, precum si Complexul Monumental din epoca lui Stefan cel Mare. Si in imprejurimile orasului, turistii au posibilitatea sa viziteze Muzeul Memorial ”Ion Creanga”, Muzeul Memorial ”Mihail Sadoveanu”, Casa Memoriala ”Alexandru Vlahuta”.
 
poza Piatra Neamt

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Piatra Neamt

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca piatra neamt
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin piatra neamt
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Piatra Neamt in doar 3 minute.

asigurare rca online piatra neamt
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din zona Moldova :

Rca ieftin Galati

Rca ieftin Iasi

Rca ieftin Bacau

Rca ieftin Vaslui

Rca ieftin Focsani

Rca ieftin Barlad

Rca ieftin Pascani

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

 rca piatra neamt, oferta rca piatra neamt, rca ieftin piatra neamt, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto piatra neamt, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca piatra neamt, preturi rca piatra neamt, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google