RCA ieftin Pitesti ? Cauti asigurare rca Pitesti ? asigurare auto pitesti

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Pitesti !

pentru a gasi cel mai bun pret din Pitesti pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Pitesti si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Asezat in partea central-sudica a Romaniei, la confluenta raului Arges cu raul Doamnei, orasul Pitesti s-a format si s-a extins pe malul drept a Argesului. Prima atestare documentara a orasului dateaza din anul 1388 si face din Pitesti unul dintre cele mai vechi centre comerciale din tara. In zilele noastre este un centru economic si cultural important al acestei zone si este resedinta judetului Arges. Atat in Pitesti cat si pe raza judetului Arges se organizeaza diverse evenimente culturale si festivaluri precum "Festivalul Lalelelor", Sarbatorile Argesului si Muscelului, in cadrul caruia se desfasoara si Festivalul International de Folclor „Carpati”. Dintre obiectivele turistice amintim: Biserica Domneasca sau Sfantul Gheorghe construita in 1656 de Constantin Serban Basarab, Poarta Eorilor argeseni ridicat in cinstea celor care si-au jertfit viata in Razboiul de Independenta din 1877, Primaria veche realizata in stil neoclasic dupa planurile arhitectului Ion Socolescu, Schitul Trivale cu biserica ce poarta hramul Sfanta, Statuia lui Nicolae Balcescu, Muzeul Judetean, primul planetariu digital de tip educational din Romania, Gradina zoologica.
 
poza Pitesti

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Pitesti

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca pitesti
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin pitesti
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Pitesti in doar 3 minute.

asigurare rca online pitesti
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din Muntenia :

Rca ieftin Braila

Rca ieftin Buzau

Rca ieftin Calarasi

Rca ieftin Giurgiu

Rca ieftin Ploiesti

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

  rca pitesti, oferta rca pitesti, rca ieftin pitesti, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto pitesti, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca pitesti, preturi rca pitesti, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google