RCA ieftin Ploiesti ? Cauti asigurare rca Ploiesti ? asigurare auto ploiesti

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Ploiesti !

pentru a gasi cel mai bun pret din Ploiesti pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Ploiesti si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Municipiul Ploiesti este situat in Campia Ploiestiului, in centrul Munteniei, la o altitudine de 160-170 m, la 60 km nord de Bucuresti. Este resedinta judetului Prahova. Orasul Ploiesti este un important nod de transport, situandu-se pe drumurile care leaga capitala Bucuresti de orasele din Transilvania si Moldova. Ploiestiul este poarta de intrare spre valea Prahovei, unde se gasesc renumitele statiuni montane Sinaia, Zamora, Busteni, Azuga si Predeal. Aici se afla punctele de plecare in drumetii catre masivul Bucegi, precum si centre importante pentru practicarea sporturilor de iarna. Ploiestiul este un important centru industrial si cultural, Dintre eobiectivele turistice le mentionam pe urmatoarele: Palatul culturii - o constructie monumentala in stil neoclasic, Muzeul national al Petrolului - unic in tara si printre putinele de acest gen la nivel mondial, Muzeul ceasului "Nicolae Simache", Muzeul de Arta - reuneste peste 600 de lucrari ale artistilor plastici contemporani romani, Muzeul de Istorie, Muzeul memorial I. L. Caragiale - instalat intr-o casa datand din 1710 (casa Dobrescu), Muzeul memorial Nichita Stanescu - adaposteste fragmente din copilaria si anii de studii ai poetului, Casa Hagi Prodan - cea mai veche constructie a orasului, Halele Centrale - constructie din 1937, Catedrala Sfantul Ioan.
 
poza Ploiesti

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Ploiesti

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca ploiesti
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin ploiesti
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Ploiesti in doar 3 minute.

asigurare rca online ploiesti
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din Muntenia :

Rca ieftin Braila

Rca ieftin Buzau

Rca ieftin Calarasi

Rca ieftin Giurgiu

Rca ieftin Pitesti

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

rca ploiesti, oferta rca ploiesti, rca ieftin ploiesti, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto ploiesti, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca ploiesti, preturi rca ploiesti, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google