RCA ieftin Resita ? Cauti asigurare rca Resita ? asigurare auto resita

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Resita !

pentru a gasi cel mai bun pret din Resita pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Resita si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Municipiul Resita este situat in partea de sud-vest a tarii, in judetul Caras-Severin, fiind cel mai mare si mai important oras al acestuia, totodata si resedinta de judet. Resita este considerat cel mai vechi centru siderurgic din Romania si are in prezent un potential turistic ridicat prin zona inconjuratoare. In zona sunt promovate si practicate diverse forme de turism, de la cultural si religios la turism balnear, stiintific, de aventura sau de vanatoare si pescuit. Pe raza judetului Caras-Severin se practica activitatile dinamice in care se poate practica alpinismul, motociclismul montan sau coborari pe cascade. Principalele obiective turistice ale municipiului Resita sunt Muzeul de Istorie al Banatului Montan, Muzeul de Locomotive cu Aburi, Casa de Cultura a Sindicatelor, Palatul Cultural, Cazinoul Roman, Biserica Evanghelica, Casa Neff I, Sinagoga si Gara Resita-Sud. Pe raza judetului se pot vizita Muntii Semenic, unde turistii pot vizita lacurile Secu, Valiug, Trei Ape, Cheile Carasului, Pestera Comarnic, Pestera Popovat, Pestera Liliecilor sau Ocna de Fier.
 
poza Resita

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Resita

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca resita
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin resita
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Resita in doar 3 minute.

asigurare rca online resita
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din Banat Crisana :

Rca ieftin Timisoara

Rca ieftin Oradea

Rca ieftin Arad

Rca ieftin Caransebes

Rca ieftin Lugoj

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

 rca resita, oferta rca resita, rca ieftin resita, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto resita, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca resita, preturi rca resita, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica
logo anpc
sitemap
Google