RCA ieftin Satu Mare ? Cauti asigurare rca Satu Mare ? asigurare auto satu mare

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Satu Mare !

pentru a gasi cel mai bun pret din Satu Mare pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Satu Mare si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Municipiul Satu Mare, resedinta si cel mai mare oras al judetului cu acelasi nume, este situat in nord-vestul Romaniei, in Campia Somesului. Satu Mare reprezinta una dintre portile principale de intrare in Romania, avand granite cu Ungaria si Ucraina. Suprafata totala a judetului este de 4418 km patrati. Printre nenumaratele obiective turistice din Satu Mare amintim: Turnul Pompierilor cu o inaltime de 45 m; Biserica Reformata cu lanturi ridicata in sec. al XVIII-lea in stil baroc; Catedrala romano-catolica; Statuia Lupa Capitolina (Lupoaica) - o copie a celebrei Lupoaice Napocene, executata de sculptorul Radu Ciobanu; Catedrala Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului (1932-1937); Biserica Sf. Arhangheli Mihail si Gavril (1932-1937); Sinagoga construita in stil maur; Teatrul de Nord (1889-1892) construit in stil neoclassic; Palatul episcopal romano-catolic (1805-1851) construit in stil neoclasic de catre arhitectul Joseph Bitthamer din Wurzburg; Casa Memoriala Vasile Lucaciu; Muzeul Judetean; Cladirea Breslei Cizmarilor; Casa Ormos; Monumentul Ostasului Roman etc. De asemenea un punct de reper al istoriei acestei regiuni este reprezentat de civilizatia dacica, care a trait aici aproape 1000 ani lasand in urma lor importante vestigii precum este asezarea Mediesu-Aurit unde se gasesc ramasitele a 13 cuptoare de olarit care au fost scoase la lumina, reprezentand cel mai mare tezaur arheologic de acest fel din tara. Pe raza judetului Satu Mare gasiti cetatile de la Satu Mare, Ardud, Mediesu-Aurit, Carei ale caror ruine rezista pana astazi si bisericile romane de la Acas (secolul al XIII-lea) si bisericile gotice de la Ardud, Eriu-Sancrai, Beltiug.
 
poza Satu Mare

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Satu Mare

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca satu mare
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea rca valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin satu mare
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Satu Mare in doar 3 minute.

asigurare rca online satu mare
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din Maramures :

Rca ieftin Baia Mare

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

  rca satu mare, oferta rca satu mare, rca ieftin satu mare, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto satu mare, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca satu mare, preturi rca satu mare, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google