RCA ieftin Sibiu ? Cauti asigurare rca Sibiu ? asigurare auto sibiu

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Sibiu !

pentru a gasi cel mai bun pret din Sibiu pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Sibiu si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Orasul Sibiu se situeaza in partea de sud a Transilvaniei, strabatut de raul Cibin, foarte aproape de centrul tarii si de muntii Fagaras (la aprox. 20km). Statiunea de iarna Paltinis se afla la 37 km distanta de oras. Sibiu este cel mai reprezentativ oras al Transilvaniei, recunoasterea pe plan international se datoreaza si faptului ca a fost desemnat Capitala Europeana Culturala in anul 2007, impreuna cu orasul Luxembourg. Sibiul deseori este numit si Hermannstadt, datorita civilizatiei germane din regiune. Sibiul este si un important centru economic al regiunii, Sibiul fiind unul dintre cele mai dezvoltate orase din Romania. Atractii turistice care merita vizitate : Muzeul Brukenthal Muzeul de Istorie Muzeul de Istorie a Farmaciei Muzeul de Istorie Naturala Muzeul de Arme si Trofee de Vanatoare Muzeul ASTRA Muzeul de Etnografie si Arta Populara Saseasca Emil Sigerus Muzeul de Etnografie Universala "Franz Binder" Muzeul Civilizatiei Transilvane "ASTRA" Muzeul Tehnicii Populare (Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale "ASTRA") Muzeul de locomotive cu aburi.
 
poza Sibiu

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Sibiu

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca sibiu
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea auto.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurare valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin sibiu
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Sibiu in doar 3 minute.

asigurare rca online sibiu
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita.

Asigurare rca ieftina in alte orase din zona Transilvania :

Rca ieftin Alba Iulia

Rca ieftin Brasov

Rca ieftin Cluj

Rca ieftin Deva

Rca ieftin Hunedoara

Rca ieftin Targu Mures

Rca ieftin Sighisoara

Rca ieftin Bistrita

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

  rca sibiu, oferta rca sibiu, rca ieftin sibiu, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto sibiu, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca sibiu, preturi rca sibiu, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google