RCA ieftin Sighisoara ? Cauti asigurare rca Sighisoara ? asigurare auto Sighisoara

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Sighisoara !

pentru a gasi cel mai bun pret din Sighisoara pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Sighisoara si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Sighisoara este una dintre putinele orase tip cetate locuite din Europa si este cea mai frumoasa cetate medievala a Romaniei. In epoca medievala Sighisoara a reprezentat un important centru comercial. Sighisoara face parte din monumentele protejate de Unesco. Municipiul Sighisoara este situat in partea centrala a tarii si este al doilea oras ca marime din judetul Mures. Principala atractie a orasului Sighisoara este orasul vechi, reprezentat de cetatea medievala care se afla foarte bine conservata si din care se pastreaza si in prezent noua turnuri si trei bastioane. Fiecare dintre turnuri are un nume bine definit precum Turnul cu ceas,Turnul croitorilor,Turnul Macelarilor,Turnul Cizmarilor,Turnul Cojocarilor,Turnul Fierarilor,Turnul Franghierilor,Turnul Tabacarilor etc. In turnul cu ceas se afla si Muzeul de istorie din Sighisoara. De-asemnenea aici intalnim si numele biserici si manastiri dar si alte reprzentatii arhitecturale de exceptie precum Biserica Manastirii, Biserica din Deal, Casa Venetiana, Casa cu Cerb, Casa de pe Stanca, Casa cu Sindrila (Eweret), Casa Vlad Dracul. Datorita acestor aspecte prezentate Sighisoara a primit numeroase apelative precum "Perla Transilvaniei".
 
poza sighisoara

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Sighisoara

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca sighisoara
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin sighisoara
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Sighisoara in doar 3 minute.

asigurare rca online sighisoara
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

 

Asigurare rca ieftina in alte orase din zona Transilvania :

Rca ieftin Alba Iulia

Rca ieftin Brasov

Rca ieftin Cluj

Rca ieftin Deva

Rca ieftin Hunedoara

Rca ieftin Targu Mures

Rca ieftin Bistrita

Rca ieftin Sibiu

 

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

 rca sighisoara, oferta rca sighisoara, rca ieftin sighisoara, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto sighisoara, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca sighisoara, preturi rca sighisoara, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica
logo anpc
sitemap
Google