RCA ieftin Slatina ? Cauti asigurare rca Slatina ? asigurare auto slatina

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Slatina !

pentru a gasi cel mai bun pret din Slatina pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Slatina si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Slatina, municipiu si resedinta judetului Olt situat in regiunea Muntenia, pe cursul raului Olt, la intersectia dintre Campia Romana si Podisul Getic. Fiind resedinta de judet, municipiul Slatina se mandreste cu numeroase atractii turistice reprezentate atat de monumente arhitecturale precum Manastirea Clocociov, Manastirea Strehareţ, Biserica Sfanta Treime, Biserica Sfintii Imparati, Biserica Adormirea Maicii Domnului, Biserica Sf. Ioan Botezatorul, Biserica Sf. Nicolae, Muzeul Judetean Olt, Muzeul Judetean de Etnografie, Primaria Slatina, Casa Caracostea, podul peste raul Olt, Monumentul Ecaterina Teodoroiu, Obeliscul Slatina 600, precum şi centrul istoric, cu Palatele Primariei si Prefecturii. Pentru turistii iubitori de traditii si de folclor Slatina pastreaza inca traditii si obiceiuri muntenesti vechi de sute de ani.
 
poza Slatina

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Slatina

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca slatina
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea auto obligatorie.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin slatina
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Slatina in doar 3 minute.

asigurare rca online slatina
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

 

Asigurare rca ieftina in alte orase din Oltenia :

Rca ieftin Targu Jiu

Rca ieftin Craiova

Rca ieftin Valcea

 

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

 rca slatina, oferta rca slatina, rca ieftin slatina, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto slatina, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca slatina, preturi rca slatina, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google