RCA ieftin Timisoara ? Cauti asigurare rca Timisoara ? asigurare auto timisoara

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Timisoara !

pentru a gasi cel mai bun pret din Timisoara pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Timisoara si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Orasul Timisoara este amplasat in vestul Romaniei si este cel mai important centru istoric al Banatului, fiind in acelasi timp resedinta judetului Timis. Orasul este asezat pe raul Bega, unul dintre putinele rauri din Romania care permit navigarea .De-a lungul timpului, orasul Timisoara a fost sub diverse dominatii straine, turceasca, maghiara si austriaca. Aceste perioade au influentat semnificativ cultura si infrastructura orasului. Orasul este cunoscut si pentru local in care a izbucnit si revolutia din 1989, fiind astfel primul oras eliberat de sub conducerea comunista. Timisoara mai este cunoscut in Europa ca si Mica Viena, datorita suzeranitatii vieneze, sub care Timisoara a fost. In centrul orasului se afla cladiri din epoca regala, care sunt asemanatoare celor din centrul orasului austriac. Timisoara este de asemenea si un important centru cultural, educational si un renumit oras universitar. Intre numeroasele obiective turistice prezente de mentionat sunt: Catedrala ortodoxa Mitropolitana ; Domul Romano-Catolic construit in stil baroc; Catedrala Millenium construita in stil neoromanic; Biserica episcopala sarba; Sinagoga din Cetate; Bastionul Cetatii Timisoara - unul dintre putinele fragmente care se mai pot vedea din cetatea de tip Vauban, ridicata de imperiali in sec. XVIII; Palatul Dicasterial ce adaposteste in prezent sediul Tribunalului Timis; Palatul Baroc in prezent sediul Muzeului de Arta din Timisoara; Teatrul National din Timisoara; Baia Publica Neptun; Palatul Lloyd - o cladire istorica din Piata Victoriei; Casa printului Eugeniu de Savoya construita in 1717, deasupra intrarii existand o frumoasa pictura murala; Piata Unirii - cea mai veche piata din Timisoara, in stil baroc; Piata Victoriei - piata centrala a orasului; Piata Libertatii; Piata Maria (locul de unde a pornit Revolutia romana din 1989);
 
poza Timisoara

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata!

Calculeaza RCA Timisoara

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca timisoara
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita din lista de oferte afisata. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea politei Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea rca valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin timisoara
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Timisoara in doar 3 minute.

asigurare rca online timisoara
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea obligatorie auto.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din Banat Crisana :

Rca ieftin Arad

Rca ieftin Oradea

Rca ieftin Resita

Rca ieftin Caransebes

Rca ieftin Lugoj

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

rca timisoara, oferta rca timisoara, rca ieftin timisoara, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto timisoara, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca timisoara, preturi rca timisoara, rca pensionari, euroins, asirom, rca astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google