RCA ieftin Valcea ? Cauti asigurare rca Valcea ? asigurare auto valcea

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Valcea !

pentru a gasi cel mai bun pret din Valcea pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Valcea si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Judetul Valcea, situat in sudul tarii, de-a lungul raului Olt, se invecineaza cu judetele Alba si Sibiu in partea de nord, judetul Arges in partea de est, judetul Olt la sud, judetul Dolj la sud-vest, judetul Gorj in partea de vest, iar in partea de nord-vest se invecineaza cu judetul Hunedoara. Resedinta judetului este Ramnicu Valcea. Raul Olt strabate judetul pe o distanta de 135 km, avand numerosi afluenti. Judetul Valcea beneficiaza de o retea hidrografica foarte diversificata. Din aceasta retea hidrografica fac parte numeroase lacuri glaciare precum alcescu, Zanoaga Mare, Iezerul Latoritei si lacuri artificiale din care amintim Vidra, Bradet, Cornet, Calimanesti, Daesti, Ramnicu Valcea, Raureni, Govora, Slavitesti. De-asemenea judetul Valcea are si o retea turisitica foarte bine dezvoltata. Amintim numeroase monumente culturale, istorice si arhitectonice, cum ar fi manastirile Cozia, Horezu, Govora, Bistrita, Dintr-un Lemn, Surpatele, Arnota cat si Palatul Epicopal al Ramnicului. Pe Valea Oltului se gasesc, campuri geto-dacice si daco-romane, cetatea Buridava sau Calea lui Traian. In judet intalniti si numeroase rezervatii naturale protejate precum rezervatiile naturale situate la Cozia, Buila, Vanturita si in Muntii Capatana. Aceste rezervatii adapostesc specii de flora si fauna rare.
 
poza Valcea

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Valcea

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca valcea
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin valcea
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

 

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Valcea in doar 3 minute.

asigurare rca online valcea
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

 

Asigurare rca ieftina in alte orase din Oltenia :

Rca ieftin Targu Jiu

Rca ieftin Slatina

Rca ieftin Craiova

 

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

 rca valcea, oferta rca valcea, rca ieftin valcea, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto valcea, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca valcea, preturi rca valcea, rca pensionari, euroins, asirom,  astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google