RCA ieftin Vatra Dornei ? Cauti asigurare rca Vatra Dornei ? asigurare auto vatra dornei

Nimic mai simplu.

CALCULEAZA RCA Vatra Dornei !

pentru a gasi cel mai bun pret din Vatra Dornei pentru asigurarea auto rca.

Incheie polita de asigurare rca Vatra Dornei si ai livrare gratuita oriunde in Romania.


Localitatea Vatra Dornei, parte a judetului Suceava este situata intr-o depresiune din Carpatii Orientali fiind inconjurata de muntii Giumalau,Bistrita,Calimani,Rodna si Obcina Mestecanis. Vatra Dornei se situeaza la intersectia Bistritei Aurii cu Dorna. Vatra Dornei este cunoscuta si sub titulatura Perla Bucovinei si este o statiune cunoscuta pentru toate varstele. In Vatra Dornei se gasesc numeroase izvoare cu apa minerala, izvoare termale si sufuroase dar si izvoare bogate in calciu si magneziu. Pe langa specificul balnear, zona Vatra Dornei prezinta numeroase atractii turistice datorita reliefului montan care permite iubitorilor de sporturi de iarna sa practice ski-ul pe partiile amenajate din zona. De-asemenea sunt disponibile si numeroase trasee montane dar si sporturi aparute mai recent in zona cu ar fi rafting-ul si zborul cu parapanta. Vatra Dornei este si o zona bogata din punct de vedere cultural si religios. In zona se pastreaza traditiile populare si in fiecare an in zona se organizeaza festivaluri folclorice.
poza Vatra Dornei

Mobil : +40721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : +40357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Cand iti expira asigurarea RCA?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Vrei sa te sunam?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Calculeaza RCA Vatra Dornei

Cum comand asigurarea auto?

asigurare rca vatra dornei
 • Pasul 1: Completeaza formularul cu datele solicitate si vei afla care este cea mai avantajoasa varianta pentru asigurarea RCA.
 • Pasul 2: Alegeti varianta de asigurare dorita. Nu uitati sa verificati si rubrica de reduceri pentru a vedea daca puteti beneficia de anumite reduceri. In cazul in care va incadrati pentru un anumit tip de reducere bifati casuta respectiva si apasati butonul "Recalculeaza oferta" pentru actualizarea preturilor asigurarilor.
 • Pasul 3: Completati datele de contact pentru comandarea asigurarii Rca. Confirmarea telefonica a comenzii: in maxim o ora de la lansarea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, zilnic intre 09 - 18. Pentru confirmarea comenzilor lansate dupa acest interval orar veti fi sunat in decursul zilei urmatoare.
 • Pasul 4:In maxim 30 de minute de la confirmarea comenzii veti primi pe e-mail sau fax o copie dupa asigurarea auto valabila pana la primirea asigurarii in original.
  Asigurarea se va ridica din agentia noastra sau va fi primita prin curierat la adresa dumneavoastra din formularul de comanda.

Cum platesc asigurarea auto?

rca ieftin vatra dornei
 • 1: Online, cu card Visa, MasterCard sau Maestro.
  (nu sunt percepute comisioane de la detinatorii cardurilor)
 • 2: Cash in agentia noastra sau ramburs la livrarea asigurarii.
 • 3: Plata prin ordin de plata.

De ce trebuie sa incheiem asigurarea obligatorie auto si ce acopera ea ?

 • 1: Asigurarile rca sunt obligatorii in Romania conform legii. Toate vehiculele supuse inmatricularii sau inregistrarii trebuie sa fie asigurate printr-o polita rca.
 • 2: Asigurarea rca acopera cheltuielile provocate unor terte persoane din vina asiguratului. Cheltuielile acoperite de polita rca sunt atat de natura materiala cat si vatamari corporale.
 • 3: Modul de solutionare si de instrumentare a avenimentelor auto pe baza asigurarii rca sunt la fel la toate societatile de asigurari din Romania care au dreptul sa emita asigurari rca.

De ce sa achizitionati asigurarea auto obligatorie prin intermediul nostru ?

 • 1: Esti nehotarat ? Economiseste timp si bani folosind calculatorul RCA . Faceti o economie la bugetul dumneavoastra si achizitionati cel mai ieftin RCA .
 • 2: Lucram cu toti asiguratorii RCA de pe piata. Posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de oferte, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un RCA ieftin . Simplu, comod si ramai si cu bani in buzunar.
 • 3: Servicii de calitate orientate catre client. Tarife minime pentru asigurarea RCA , posibilitatea efectuarii online a platilor.

Avantajele unei asigurari rca online? Rca ieftin Vatra Dornei in doar 3 minute.

asigurare rca online vatra dornei
 • 1: Oferta variata de preturi pentru asigurarea auto obligatorie.
 • 2: Garantia si siguranta oferita de un broker de asigurari.
 • 3: Livrare gratuita a asigurarii.

Asigurare rca ieftina in alte orase din Bucovina :

Rca ieftin Suceava

Rca ieftin Botosani

Talon model nou

talon auto nou

Talon model vechi

talon auto vechi
logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

rca vatra dornei, oferta rca vatra dornei, rca ieftin vatra dornei, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare auto vatra dornei, asigurare obligatorie, rca online, tarife rca vatra dornei, preturi rca vatra dornei, rca pensionari, euroins, asirom, astra, omniasig, allianz, bcr, ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap
Google

StatCounter - Free Web Tracker and Counter

ShareThis Copy and Paste
Share