Pentru un calcul corect al pretului pentru asigurarea RCA va rugam sa utilizati comparatorul de preturi online de mai jos.  

asigurare rca online 

Mobil : 0721.439.500 (09:00 - 18:00)

Tel/Fax : 0357.312.036 (09:00 - 18:00)

Mail : contact@oferta-rca.ro

Vrei sa scapi de grija asigurarii ?
Spune-ne si te anuntam la timp:
Tel.:
Email:.
Data expirarii:
Ai nedumeriri si vrei sa te contactam ?
Lasa-ne numarul si te sunam de indata:
Nu te costa nimic!

Informatii plata asigurari!

Tarife RCA : 

tarife preturi rca
  • 1: Preturile afisate pentru asigurarea RCA tin cont de datele introduse de dumneavoastra in formularul de calcul.   

  • 2: Pentru tarife RCA corecte completati cu atentie datele din talonul automobilului si din actul de dumneavoastra identitate si veti obtine o calculatie rca corecta.

  • 3: Daca aveti neclaritati la modul de completare a unui camp anume dati click pe semnele de intrebare din dreptul formularului de calcul. 

Criterii stabilire preturi asigurari auto :

criterii stabilire preturi rca

Tarifele RCA difera de la o societate de asigurari la alta. Fiecare societate de asigurari isi stabileste propriile tarife pentru asigurarea rca diferentiat in functie de profilul fiecarui client in parte.

Valoarea rca tine cont de varsta proprietarului pentru persoanele fizice, locul de munca, daca lucrati in sistemul bugetar sau nu, daca sunteti pensionat pe motiv de varsta sau medical, localitatea de resedinta, vechimea permisului de conducere. De-asemenea pretul este influentat de capacitatea cilindrica a autovehiculului, puterea motorului, masa maxima autorizata a autovehiculului, tipul de combustibil, scopul in care se foloseste autovehiculul, domeniul de activitate in cazul care autovehiculul este inmatriculat pe persoana juridica.

Informatii detaliate metode de plata.

logo visa mastercardfacebook icontwitter icongoogle plus iconwordpress iconrss feedYoutube icon
sigla mobilpay

www.oferta-rca.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul 0025744. Persoana care este utilizator al site-ului si furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

oferta rca, rca ieftin, rca 2015, rca 2016, asigurari rca, asigurare rca, asigurari auto, asigurare obligatorie, rca online, asigurare auto, tarife rca, preturi rca, euroins, asirom, astra, omniasig, allianz, bcr,  ardaf, groupama, uniqa, carpatica, generali
logo anpc
sitemap

histatsC